top of page

Ledig stilling som Innholdsprodusent // Digital markedsfører

Kreativitet følger ikke klokka, og når du jobber hos oss har du fleksibel arbeidstid og styrer i stor grad arbeidshverdagen din selv.

 

Hvis du er heller er av typen som liker faste arbeidstider og et sted å gå til, er du velkommen til oss i splitter nye lokaler ved vannkanten med fenomenal fjordutsikt! Hos oss kan du den ene dagen jobbe med boligprosjekter og finn-annonser, og den andre dagen rekruttering, fotografering eller drift av sosiale medier. Det er stor variasjon av bransjer du jobber med hos oss.

 

Er du nysgjerrig og kreativ vil du trives her! Forresten, du får fri på bursdagen din og gode helse- og treningsopplegg for å holde deg frisk og sunn i en sittestillende jobb. 

Er du klar for å sloss med algoritmene på sosiale medier? Har du lyst å hjelpe andre bedrifter å vokse? Ser du stadig potensiale hos bedrifter når det kommer til den digitale markedsføringen? Da vet du hva du trenger å gjøre.

PA010220_edited.jpg
DSC04503.jpg
DSC08935.jpg
DSC08877_edited.jpg
PA010193.jpg

Digital markedsfører // Innholdsprodusent søkes

Glem alt du lærte på skolen
(i hvert fall nesten…)

Hos oss får du frihet til å tenke nytt – på din egen måte, helt utfor boksen. Det å lage en kampanje som gir resultater krever akkurat det. Med god støtte i markedsassistenten CHAT-GPT er det bare å glede seg til å gå løs på kreative utfordringer fremover! 

Arbeidsoppgaver:

 • Innholdsproduksjon i form av foto, film eller tekst. Det kommer an på hva du kan og liker best. Her jobber vi ofte ute hos kunden med kartlegging, produksjon av merkevarefoto eller rekrutteringsfilm. Deretter er det tilbake til pc-skjermen for å redigere og kvalitetssikre jobben – før du til slutt får den store oppgaven: å sende annonsene ut på Helgeland, i hele Norge, Skandinavia og til og med hele Europa. Du får tilgang til et av Norges fremste annonseverktøy når det kommer til distribusjon av annonser i samtlige nettaviser, sosiale medier og Google. 

 • Rekrutteringsmarkedsføring. Bli kjent med bedriften og ta i bruk dens identitet for å skaffe en bunke med aktuelle kandidater til deres ledige stilling!  

 • Drift av sosiale medier. Her er det ut på spennende bedriftsbesøk. Din oppgave blir å dele historier fra de ansatte, fortelle nyheter som skjer i bedriften og promotere produktet eller tjenesten de selger. Erfaring innen Meta Business Suite, redigeringsverktøy og fotografering er et pluss.

 • Rådgivning rundt valg av kanaler og innhold for bedrifter

 


Det er gull om du har kjennskap til disse, men ikke et must (alt kan læres): 

 • InDesign

 • Photoshop og Lightroom

 • Adobe Premiere Pro/Premiere Rush

 • Canva

 • Digital markedsføring

 • Norsk skriftlig

 • Skrive salgsrettet og engasjerende kommunikasjon

 • Erfaring fra innholdsproduksjon

 • Google og Meta Ads

 • Utdannelse innen media og kommunikasjon, digital markedsføring o.l.

 

 

Fortell litt om deg selv og hvorfor du har lyst til å jobbe hos oss. Legg gjerne ved din portefølje og vis oss litt av arbeidet du har gjort fra før. 

 

Send oss din søknad og overrasker du oss med en filmsnutt er det ekstra positivt! ;) 

 

Søknadsfrist: 1.august

Arbeidssted: Mo i Rana 

Stillingstype: Heltid

Tiltredelse: Høst 2023

Yrke: Digital markedsfører
Fagområde: Markedsføring og kommunikasjon

 

Vil du vite mer?
Elisabeth Linder. 473 23 753

Søknad sendes her:  elisabeth@builduphelgeland.no

 

Om Build up Helgeland
Vi er et lite og effektivt byrå som leier ut personell til bedrifter, som trenger hjelp med markedsføring og merkevarebygging.  Vi produserer innhold, legger strategier, kjører kampanjer lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi er i dag to ansatte, Elisabeth og Marte. 

bottom of page