top of page
  • Forfatterens bildeElisabeth Linder

Ei vitamininnsprøytning på Krokstrand Fjellpark

Oppdatert: 22. nov. 2023

Etter å ha satt i gang en større rekrutteringsprosess, har de nå fått en skikkelig boost på Krokstrand.

– I år har vi virkelig fått en helt nydelig gjeng med ansatte hit, forteller Anne-Gerd Sollie. Vi har fått de rette folkene som er dedikerte til oppgaven, serviceinnstilte og hele tiden er på tilbyderen. Stemninga er virkelig god!Samarbeid med Build Up Helgeland

Da de skulle starte rekrutteringen på Krokstrand Fjellpark i år, skjønte de av erfaring fra tidligere at de var nødt til å gå bredere ut for å nå ut til de rette søkerne. Anne-Gerd forteller at det var et helt naturlig valg for dem å kontakte Build Up Helgeland for å få hjelp til dette.


– Vi har hatt veldig god erfaring med å samarbeide med Build Up i flere ulike sammenhenger. De viser alltid en dedikert vilje og genuin måte til å forstå kunden og hva det er vi egentlig trenger. Derfor var vi helt sikre på at vi ville få god veiledning og hjelp til å nå ut til gode kandidater.

Prosessen ble startet med et kartleggingsmøte, etterfulgt av at Build Up satte i gang med forarbeidet til annonsene. Når tekst, bilder og grafiske elementer var på plass, var det klart for å lage en strategi for å få annonsene synlig på ulike plattformer.


– Det var en veldig god og lærerik prosess for oss, og vi fikk masse god input på hvilke kanaler vi bør bruke, forteller Birgit Sollie Krokstrand. Vi traff veldig bra i år og fikk utrolig mange gode kandidater!
Over 100 søkere

I alt fikk de inn godt over 100 søkere til ulike stillinger i år, i motsetning til rundt halvparten tidligere år. Etter over 30 intervjuer over teams, har de nå fått fylt opp staben med veldig bra folk – fra hele sju ulike nasjoner.


– Vi gikk bredt ut internasjonalt for å få tak i flinke folk med god erfaring – og det fikk vi! Vi opplever en skikkelig boost! Det er ei ordentlig vitamininnsprøytning å ha så flotte folk her som bidrar til et godt miljø for både ansatte og våre gjester.


En av sesongarbeiderne er Maia Papunashvili fra Georgia. Til vanlig jobber hun som engelsklærer og i et turistbyrå i Georgias hovedstad Tbilisi, så kontrasten til hverdagen på Krokstrand er stor.– Det er veldig fint her og naturen er vakker, forteller Maia entusiastisk. Jeg trives så godt her, og det beste med jobben er at det er litt roligere tempo og at alle er så hyggelige med hverandre!


Det er flere av sesongarbeiderne som skryter av miljøet på Krokstrand. Cristiano (31) og Erica (32) fra Italia sa opp jobbene sine for å følge drømmen sin og reise rundt i Europa – og øverst på lista sto Norge. Da de kom over annonsen for sesongarbeid på Krokstrand, brukte de all sin energi på å skrive den beste søknaden de klarte for å kapre jobbene – og det gikk som de håpet på! Cristiano jobber i klatreparken og Erica, som har erfaring fra hotell- og restaurantbransjen i Italia, jobber i kafeen.


– Vi ble forelsket i Norge allerede på dag én, forteller paret. Alle her i Norge er så snille og tar vare på hverandre. Vi er ikke så vant med at det er vanlig å gi uten å forvente noe tilbake, så det er utrolig fint samhold her oppe.Tips til rekrutteringsprosessen

Anne-Gerd og de andre på Krokstrand sitter igjen med en veldig god følelse etter rekrutteringssamarbeidet med Build Up Helgeland.


– Til andre som skal i gang med rekruttering, så kan vi trygt anbefale de å bruke Build Up Helgeland! I tillegg til at de er dyktige og vet hva de gjør, så får vi alltid så mye i tillegg når vi har med Build Up å gjøre. Det kommer SMS’er med tips og triks når de ser at det trengs – helt uoppfordret.


Dette er noe vi setter stor pris på! Det er veldig trygt for oss at Build Up alltid vil kundens beste.

Vi anbefaler alle, både store og små, til å ta en sommerdag i Krokstrand Fjellpark og nyte naturen, klatreparken og en god middag!Tusen takk for oppdraget. Elisabeth og Marte.


1 065 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page